Ervaringen van cliënten bij Nicolette

nicolette-beemster-psycholoog-tilburg-relatietherapie

Hieronder staan een aantal reviews van cliënten die hun ervaringen met mij en mijn praktijk delen. Als je deze leest, dan krijg je een beter beeld van wat je kunt verwachten. Voor meer reviews zie mijn profiel op therapiepsycholoog.Psycholoog Tilburg – Nicolette

5 / 5 sterren –
“Ik ben tot nu toe gewoon onzettend tevreden en Nicolette is kundig, maar ook gewoon mens.”
Psycholoog Tilburg – Nicolette

5 / 5 sterren –
“Al een behoorlijk aantal psychologen en psychiaters gehad door mijn borderline. Voelde me nooit echt op me gemak bij mijn psycholoog of psychiater om verschillende redenen. Bij Nicolette is dit vanaf begin af aan wel het geval geweest. Het voelde veilig en vertrouwd wat voor mij een erg belangrijke rol speelt en ben erg blij met de begeleiding van haar!”
Psycholoog Tilburg – Nicolette

4 / 5 sterren –
“Ik kon direct terecht met mijn problemen en er werd goed naar me geluisterd. Naar aanleiding daarvan werd er een goed trajectplan opgesteld.”
Psycholoog Tilburg – Nicolette

5 / 5 sterren –
“Ik voelde me bij Nicolette op mijn gemak en serieus genomen.”
Psycholoog Tilburg – Nicolette

4 / 5 sterren –
“Ik had jarenlang in alle opzichten een negatief leven geleid. Door gesprekken met Nicolette is de knop omgegaan en heb ik als het ware het licht gezien. Bijvoorbeeld werk, 10 kilo afgevallen en weer positief denken.”
Psycholoog Tilburg – Nicolette

5 / 5 sterren –
“”Ik word hier als individu benaderd. De kleinschaligheid en de gemoedelijke sfeer in de praktijk spreken me aan.”
Psycholoog Tilburg – Nicolette

5 / 5 sterren –
“Ik vind dat Nicolette weet wat ze doet. Ze is de eerste persoon waar ik mijn ei goed en duidelijk bij kwijt kan. Ik voel me voor het eerst serieus genomen. Ze weet wat ze doet en zegt.”
Psycholoog Tilburg – Nicolette

5 / 5 sterren –
“Vooralsnog bedankt voor de coaching en begeleiding. Heb er zeker veel aan gehad en ben er van overtuigd dat de leerpunten voor mij persoonlijk en in de werkpraktijk van grote waarde zullen zijn. Ik blijf dus oefenen. Bedankt!”
Psycholoog Tilburg – Nicolette

5 / 5 sterren –
“Ik wil je via deze weg nogmaals bedanken voor je luisterend oor, goeie adviezen en opdrachten.

Ben achteraf blij dat we jouw hulp ingeschakeld hebben, heeft toch geholpen om ieder onze eigen tekortkomingen ook onder ogen te zien en te zo proberen daar verbetering in aan te brengen. je gaf ons ieder het gevoel goed te luisteren en ieder serieus te nemen en je kwam nooit belerend of betweterend over.

Zo heeft de tijd ook een beetje meegeholpen, tijd heelt de wonden en ik kan zaken makkelijker los laten. Ook heerlijk dat er minder stress vanwege mijn werk is.

En ik probeer wat meer te relativeren, het glas halfvol zien ipv halfleeg.”
Psycholoog Tilburg – Nicolette

5 / 5 sterren –
“Ik heb je als een prettige psycholoog ervaren. Het voelde goed om mijn hart te luchten. Ik heb veel gehad aan de RET en de steun die je me gaf. Ook de doorverwijzing heeft mij erg geholpen.

Wanneer ik koppels of individuen doorverwijs naar anderen, sta jij bovenaan. Ik dank je voor de sessies.”
Wil jij ook verandering?

Contact met Nicolette
Meer over:

Psycholoog Tilburg - Home

Psycholoog Tilburg

Wij zijn Marcella en Nicolette.

In onze praktijk Psycholoog Tilburg ontvangen we mensen met allerlei klachten voor individuele therapie en relatietherapie.

Psycholoog Tilburg >>

Relatietherapie

Relatietherapie

Vaak duurt het even voordat je beseft dat je relatie niet meer lekker loopt. Moeilijk is dan om zelf na te gaan wat de reden er van is.

Relatietherapie >>


Psycholoog Tilburg
Ervaringen van cliënten
Bij de praktijk van Marcella kom je echt thuis en voel je je meteen op je gemak...
nicolette-beemster-psycholoog-tilburg-relatietherapie
Ervaringen van cliënten
Ik voelde me bij Nicolette op mijn gemak en serieus genomen...
psychologen tilburg Psycholoog Tilburg
4.8 uit 5 sterren op basis van 15 reviews bij Nicolette & Marcella
Aangesloten bij:

nip-lvpw
psychologen tilburg Psycholoog Tilburg
Marlestraat 34
5045 EL Tilburg
Aangesloten bij:

therapiepsycholoogrelatietherapeuten
Top